Inzerát | Chalupa v Českém Švýcarsku

K poskytování a vylepšování našich služeb využíváme funkční, analytické a marketingové soubory cookie. Kliknutím na tlačítko "Povolit", souhlasíte se zásadami cookies umožníte jejich ukládání.

Zavřít Povolit

Chalupa v Českém Švýcarsku

Prodáno Chalupa

Lokalita:

Studený, Kunratice

Dispozice:

Atypická

Podlahová plocha:

182 m2

Pozemky:

ano

Cena:

1890000 Kč

Popis:

Chalupa na krásném místě poblíž NP České Švýcarsko, hledá majitele, který bude ochotný přistoupit k rekonstrukci a zachovat tak původní duši. Samozřejmě lze chalupu zbourat a postavit novou od základů, ale nebyla by to škoda?

Informace k nemovitosti:

Voda je řešena ze studánky domácí  vodárnou.Aktuálně má nemovitost 2 komíny, kde se dá topit ve spodním patře na několika místech + horní ložnici. Ohřev vody je řešen boilerem. Stav nemovitosti je k celkové rekonstrukci.

Místo nemovitosti:

Obklopena skálami a lesy, turistické trasy vedou ihned z chalupy, takže zde v sézoně projde spousty turistů. Pozemek dělí potok, který je volně přístupný. 

Pro koho je nemovitost vhodná?

Pro každého, kdo hledá naprosto luxusní místo plné klidu. Pro někoho, kdo je srozuměn s tím, že chalupa bude potřebovat nějakou investici a renovaci. Případně si dokážu představit prostory využívat pro Vaše hosty.

 

 

Půdorys:

Lokalita:

Video prezentace:

Kontakt

Telefon

+420 777 878 743

E-mail

beran@kralamakleri.cz

Adresa

Londýnská 2719/13, Ústí nad Labem

IČO:

19296436

Kontaktujte mě!