Inzerát | 4+1, ul. Spartkiádní, Ústí nad Labem

K poskytování a vylepšování našich služeb využíváme funkční, analytické a marketingové soubory cookie. Kliknutím na tlačítko "Povolit", souhlasíte se zásadami cookies umožníte jejich ukládání.

Zavřít Povolit

4+1, ul. Spartkiádní, Ústí nad Labem

Prodáno Byt

Lokalita:

Spartakiádní, Ústí nad Labem

Dispozice:

4+1

Podlahová plocha:

85 m2

Pozemky:

0

Cena:

3 425 000 Kč

Popis:

Osobní vlastnictví, po rekonstrukci, zasklená lodžie a navíc Všebořice? Ano, takových bytů moc není a když ano, za chvíli jsou prodány, proto neváhejte s prohlídkou, rád se s Vámi na byt podívám osobně.

Co se bytu týče:
Byt nabízí dispozici 4+1L, 82m2, osobní vlastnictví, po rekonstrukci, možnost nechat stávající vybavení po dohodě s majitelem, orientace bytu je na V až JV, nachází se v 2NP, jádro je zděné a jako třešnička je zde zasklená lodžie, zkrátka nadstandard za skvělou cenu.

Co se lokality týče:
Všebořice netřeba dlouho představovat, mezi Ústečany se jedná o velice žádanou lokalitu pro svoje obyvatele a dobrou dostupnost škol, školek, sportů a restaurací, zkrátka máte vše blízko. V okolí bytu lze parkovat zdarma u domu, pokud ovšem budete chtít mít parkování jisté, je možnost za měsíční pronájem v blízkosti domu pronajmout parkovací stání.

V případě zájmu o prohlídku mě prosím kontaktujte na telefon, rád se s Vámi potkám osobně.

Půdorys:

Video prezentace:

Kontakt

Telefon

+420 777 878 743

E-mail

beran@kralamakleri.cz

Adresa

Londýnská 2719/13, Ústí nad Labem

IČO:

19296436

Kontaktujte mě!